Noaks Ark Stockholm | Kunskap och stöd. Tillsammans mot hiv.
5
home,page-template-default,page,page-id-5,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Noaks Ark Stockholm

Till oss kommer människor som lever med hiv, är närstående eller som har behov av att prata om hiv. Du som vill träffa andra som också lever med hiv är varmt välkommen till våra aktiviteter, luncher eller middagar. Vi som jobbar här har lång erfarenhet av hiv och erbjuder inom vår stödverksamhet bland annat stödsamtal, personlig rådgivning och psykoterapi med kognitiv inriktning.

Hos oss kan du även få gratis, juridisk rådgivning av utbildad jurist. Vi erbjuder också kurser för allmänheten och olika yrkesgrupper. Vi har öppet alla vardagar och har fasta aktiviteter på måndagar (middag), onsdagar (lunch), torsdagar (olika teman) och fredagar (fika).

I vårt internetcafé kan du ta en fika och använda våra datorer.

Migrantverksamhet

En stor del av dem som kommer hit och deltar i aktiviteter är migranter från olika länder. Noaks Ark Stockholm har ett väl uppbyggt samarbete med en rad olika invandrarföreningar och vi genomför informations-insatser som ”hemma hos-träffar”, föreläsningar och utbildningar.
Vi har information på 12 olika språk förutom svenska