Noaks Ark Stockholm | Grupper
305
page-template-default,page,page-id-305,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Grupper

Ungdomsgruppen

I Ung&hiv umgås vi och diskuterar saker som är viktiga för oss, men framförallt så har vi kul tillsammans. Alla tjejer och killar mellan ca 18 och 30 år och som lever med hiv är välkomna. Ungdomsgruppen är ett samarbete mellan Noaks Ark Stockholm och Posithiva Gruppen.

För mer info om ungdomsgruppen:
Daniel Rahm: daniel.rahm(at)noaksark.org
Erica Kanon: erica.kanon(at)noaksark.org.

Gravida och föräldrar med barn

I gruppen delar vi erfarenheter av att vara förälder där hiv finns med i bilden. Gruppen riktar sig till dig som redan har barn eller är gravid. För frågor kontakta Erica Kanon på 08-700 46 02 eller erica.kanon(at)noaksark.org.

Grupp för adoptivföräldrar till barn med hiv

Noaks Ark Stockholm startade 2012 en grupp för föräldrar till adoptivbarn med hiv. Vi försöker träffas några gånger per år för att utbyta erfarenheter, umgås och träffa andra i samma situation.

För mer info ring: 08-700 46 00.

Tidigare aktiviteter

Barn i Sverige med hiv – föreläsning och familjeträff

Öppen föreläsning den 9 apr 2016 följt av en träff för föräldrar,barn och familjer där någon lever med hiv. På plats fanns en specialistbarnmorska och det ordnades även med pysselverkstad.
Inbjudan med mer info och program